Backpacker

CONTACT & LOCATIE

Contact

Wil je eens komen kijken?

Kijk eerst even in de agenda welke activiteit je graag zou bijwonen om de sfeer en de kwaliteit te proeven. Stuur dan even een mailtje naar info.fvgvb@gmail.com zodat we weten dat je komt en we je netjes kunnen ontvangen.

Clubadres

Tramremise Lekstraat


Ingang Amsteldijk, linker hek naast huisnummer 153

1079KN Amsterdam
Bereikbaarheid clublocatie

De remise bestaat uit verschillende aangrenzende hallen.

Parkeren kan in de remise en is gratis.

 

Entree: voor de gebouwen zie je twee hekken met daartussenin een portiersgebouwtje. Neem het linker hek met het bordje 'Ingang'. Druk op de verlichte rode 'druk'knop van de intercom links op de muur om de portier te vertellen dat je voor de fotoclub komt. Die opent dan het hek voor je. De volgende harmonicadeur gaat automatisch open.

Openbaar vervoer: kijk op de kaart hieronder om te zien welk openbaar vervoer dichtbij de ingang van de remise komt. Het Amstelstation is ook niet ver weg.

 

Eigen vervoer:

Een auto zet je waar ook de andere auto's staan.

Voor tweewielers is er een stalling achterin in het rechter gebouw, te bereiken via een automatische tussendeur in de rechter muur vlak voor het 'gele gevaarte'. Pas op: neem in dat gebouw niet de verkeerde trap;-)

WhatsApp groep

Voor directe en snelle communicatie tussen de leden onderling hebben we een WhatsApp-groep.  

Website


De website wordt zo actueel en 'schoon' mogelijk gehouden: er staan geen linkjes op naar social media en er wordt niet op geadverteerd.