top of page
Backpacker

LID WORDEN, CONTACT & LOCATIE

Lid worden en/of Contact

Wil je misschien wel lid worden maar wil je eerst een paar keer komen kijken naar wie we zijn en wat we doen? Kijk eerst in de agenda welke activiteiten je graag zou bijwonen om de sfeer en de kwaliteit te proeven. Stuur dan een mailtje naar info.fvgvb@gmail.com zodat we weten dat je komt en we je netjes kunnen ontvangen.

Clubadres

De remise heet weliswaar 'Tramremise Lekstraat' maar verwarrend genoeg zijn de ingang en de uitgang aan de 
Amsteldijk 155, 1079KN Amsterdam

.


Bereikbaarheid clublocatie

De remise bestaat uit verschillende aangrenzende brede en diepe hallen vol met trams.

Entree: voor de remise zie je twee hekken met daartussenin een gebouwtje. Neem het linker hek met het bordje 'Ingang'. Druk op de ronde oranje druktoets van de intercom links op de muur (dus niet op het rode hoefijzer) en vertel de portier dat je voor de fotoclub komt. Die opent dan het hek voor je. De volgende (middelste) blauw-witte harmonicadeur gaat automatisch open. In die hal kun je gratis parkeren. Loop dan door naar het einde van de hal. Achter een groot geel gevaarte neem je de bruine en daarna de blauw-witte trap en ga je op het geroezemoes af. Als je wegrijdt gaan de blauw-witte harmonicadeuren weer vanzelf open, maar het hek opent alleen voor auto's. Ben je lopend of met de fiets, dan zorg je ervoor dat je gelijk met een auto de remise verlaat. Lukt dat niet, neem dan de automatische deur die je aan onze 'trapzijde' vindt in de meest rechtse hal.

Openbaar vervoer: zoom ver in op de kaart hieronder om te zien welk openbaar vervoer dichtbij de ingang van de remise komt. Het Amstelstation is ook niet ver weg.

WhatsApp groep

Voor directe en snelle communicatie tussen de leden onderling hebben we een WhatsApp-groep.  

Website


De website wordt zo actueel en 'schoon' mogelijk gehouden: er staan geen linkjes op naar social media en er wordt niet op geadverteerd.

bottom of page