top of page
Backpacker

LID WORDEN, CONTACT & LOCATIE

Lid worden en Contact

Wil je misschien wel lid worden maar eerst een (paar) keer komen kijken naar wie we zijn en wat we doen? Kijk in de agenda welke activiteit(en) je graag zou bijwonen om de sfeer en de kwaliteit te proeven. Stuur dan een mailtje naar info.fvgvb@gmail.com zodat we weten dat je komt en we je netjes kunnen ontvangen.

Clubadres

De remise heet weliswaar 'Tramremise Lekstraat' maar de in- en uitgang is aan de 
Amsteldijk nr. 153b, tussen de huisnummers 153 en 154 in, 1079KN Amsterdam

. Dat is in de Rivierenbuurt.


Bereikbaarheid clublocatie

De remise bestaat uit verschillende aangrenzende brede en diepe hallen vol met trams.

 

Entree: voor de remise aan de Amsteldijk zie je twee grote hekken met daartussenin een gebouwtje. Neem het linker hek met het bordje 'Ingang'. Pas je op voor de kruising met het fietspad? Doorgaans is het hek dicht. Druk op de ronde oranje druktoets van de intercom links op de muur (dus niet op het rode hoefijzer) en vertel de portier dat je voor de fotoclub komt. Die opent dan op afstand het hek voor je. De volgende (middelste) blauw-witte harmonicadeur gaat automatisch open. 

Ben je met de auto, motor, scooter of fiets? In de hal kun je gratis parkeren.

Ons lokaal bereik je door achterin de hal - bij het grote gele gevaarte - de beide trappen te beklimmen en af te gaan op het geroezemoes.


Als je wegrijdt gaan de blauw-witte harmonicadeuren weer vanzelf open, maar het buitenhek opent alleen voor zwaardere voertuigen zoals auto's en motoren. Ben je lopend of met de fiets, zorg er dan voor dat je gelijk met een auto de remise verlaat. Lukt dat niet of vind je dat onhandig, ga dan naar de automatische deur aan de kant van de trap - een paar hallen verderop. Laat iemand met een fiets je even de weg wijzen! Die uitgang (of eigenlijk is dat de formele ingang) komt uit aan de Lekstraat/Rijnstraatzijde en niet aan de Amsteldijk.

 

Openbaar vervoer: zoom ver in op de kaart hieronder om te zien welk openbaar vervoer dichtbij de ingang van de remise komt. Het Amstelstation is ook niet ver weg.

WhatsApp groep

Voor directe en snelle communicatie tussen de leden onderling hebben we een WhatsApp-groep.  

Website


De website wordt zo actueel en 'schoon' mogelijk gehouden: er staan geen linkjes op naar social media en er wordt niet op geadverteerd.

bottom of page