Banner website FVGVB - IMG_8799.jpg

NIEUWS

Bijgewerkt op 18 november 2022

CLUBNIEUWS

 

We hebben weer een verse voorraad passe-partoutkarton ontvangen. Het ging hard afgelopen dinsdag! Als gevolg van gestegen kartonprijzen kosten ze nu 5,00 per stuk. Dat is de kostprijs met een kleine opslag.

De audio met de pdf van de presentatie over brandpuntsafstanden van Tine staat inmiddels in de ledensectie. Handig: klik eerst de audio open en dan de pdf. Scrol de pdf op geleide van de audio.

De inspirerende en leerzame lezing van Simone Henken staat inmiddels in de ledensectie. Handig: klik eerst de audio open en dan de pdf. Scrol de pdf op geleide van de audio.

We hebben een superhandige passe-partoutsnijder kunnen overnemen van Tea - een aanwinst! Vanaf nu kunnen we dus zelf onze passe-partouts vormgeven. Extra handig als je bijzondere binnenmaten nodig hebt, zoals voor de tweeluikwedstrijden.

AFDELINGSNIEUWS

Save the date:

Ter gelegenheid van het 100-jarig bondsjubileum organiseren de drie afdelingen Kennemerland, Noord-Holland Noord en Amsterdam een Drieluik van lezingen door de internationaal bekende fotograaf Jan Banning.

 

Op maandag 16 januari, maandag 30 januari en maandag 13 februari 2023 zal Jan Banning zijn werk bespreken en dieper ingaan op zijn werk- en zienswijze in de fotografie. In 3 lezingen heeft hij veel ruimte om inhoud te geven aan het thema "Van inhoud naar Vorm".

 

Noteer deze data alvast in je agenda, details volgen zo spoedig mogelijk!