top of page
102204-Jan ten Have.jpg

NIEUWS

Bijgewerkt op 27 maart 2023

BONDSMENTORATEN

Dit jaar worden er twee landelijke mentoraten gestart: een open mentoraat en een documentair mentoraat waarvoor de inschrijving reeds open is. Deze bijlage levert alle informatie. Hier staat de correcte link naar de site waar je direct het pdf-boek 'Vertel je Verhaal' van Marc Prüst (Engels of Nederlands) kunt downloaden, en hier vind je de handigste link naar de site waar je het e-boek 'Samen verhalen vertellen' van Peter van Tuijl kunt aanvragen. Ook interessant als je niet deelneemt aan een mentoraat.

 

​BONDSFOTOWEDSTRIJD (BFW)

Inmiddels zijn de 10 digitale bestanden naar de Fotobond gestuurd.

Onze wedstrijdcommissie heeft niet alleen gekeken naar de wedstrijdfoto's en de digitale presentaties van het huidige seizoen, maar ook gebruik gemaakt van de extra ingezonden foto's. Er is een mooie en verhalende reeks uitgekomen.

De bestanden zijn geprint, opgeplakt en van passe-partouts voorzien en ingestuurd. Net als vorig jaar heeft NAFVA's meesterprinter John Sarneel dat printen en zo voor ons gedaan - op kosten van de FVGVB.

 

Op zondag 23 april vindt de openbare bespreking plaats, die start om 10.00 uur in het Theater- en Congrescentrum Hanzehof, Coehoornsingel 1, 7201 AA in Zutphen. Om 14.30 uur geeft Corbino een lezing. Hier staat meer info over de dag. Ook zin om dat wel eens mee te maken? Meld je aan bij Tine.

bottom of page