top of page
1e Plaats - Tine van Voorst.jpg

CLUBNIEUWS

Bijgewerkt op 12 september 2023

We zijn weer begonnen!

 

Op dinsdag 12 september zijn we weer van start gegaan na een heel warme zomer.

Tijdens de laatste Bestuursvergadering zijn Corrie Groen aangesteld als 2e secretaris en Walter te Spenke als 2e penningmeester. Er is nog steeds geen voorzitter, maar het systeem van roulerend avondvoorzitter door de bestuursleden was best goed bevallen dus dat houden we erin. Als geheugensteuntje staat bij de betreffende agendapunten wie de beurt heeft. 

Op de openingsavond hebben we het jaarprogramma tot aan de jaarwisseling doorgenomen, afspraken gemaakt over het op handen zijnde mentoraat en de deelname aan de straatportrettenworkshop van de afdeling.

Natuurlijk gaan er weer themagroepen aan de slag, waarvoor je kunt intekenen op de lijsten aan het prikbord.

 

Ook de Fotoketting gaat weer van start onder de bezielende leiding van Niek Rozestraten.

Nieuw: de 'Spreekwoordenfoto', bedacht en gemanaged door Annemieke de Boer. Iedereen die mee wil doen kan bij haar een lootje met een spreekwoord trekken. Dan ga je cre
atief aan de slag met het maken van 1 foto waarop het spreekwoord wordt uitgebeeld. Aan het eind van het seizoen worden de resultaten via de beamer getoond.

Rob is weer onze vaste 'uitjesman' en gaat interessante uitstapjes bedenken. Amsterdam bestaat komend jaar 750 jaar en dat wordt gevierd, o.a. met ritjes in de oude trams. Daarover later meer.

 

Cor Melis is benoemd tot Studiocoördinator. Hij zal binnenkort aan de slag gaan met het bedrijfsklaar maken van de studio en via de info-app hulptroepen oproepen.

Over de invulling van het onderwerp Lightroom op 3 oktober wordt nog nagedacht.

 

Eind oktober zijn we als club eenmalig curator van een aflevering van 'In the Picture', met ons zelfgekozen thema 'Onderweg'. Tea, Sonja, Rob F, (Fred Scholte) en de webjuf zullen zich buigen over de selectie van de interessantste 5 foto's.

Na de pauze hebben we de ingestuurde zomerfoto's bekeken en van opgewekt commentaar en uitleg voorzien.

bottom of page