ANDER NIEUWS

Geactualiseerd op 19 juni 2020

Fotobond - In The Picture

In The Picture is de wekelijkse nieuwsbrief van de Fotobond. De daarin opgenomen foto’s zijn door een wekelijks wisselende curator geselecteerd uit door de leden van de Fotobond ingezonden foto’s. Die selectie is een persoonlijke keuze, waarbij uiteraard ook gelet wordt op de manier waarin het thema in de foto tot uitdrukking komt.

Elk lid van de Fotobond kan via de website fotobond.nl/inthepicture per thema één foto inzenden. De foto hoeft niet recent genomen te zijn. De geselecteerde vijf foto’s verschijnen twee weken na de huidige.

Fotobond - Open Foto Cup

 

Open Foto Cup: fotowedstrijd voor iedereen!
De winnende foto’s worden geëxposeerd in het Rietveld Paviljoen in Amersfoort.

Met 'Vrijheid' als thema opent de Fotobond haar deuren voor alle fotografen in Nederland: '75 jaar Vrijheid: in verleden, heden en toekomst'.

Van 1 april tot 1 oktober 2020 kunnen alle fotoliefhebbers in Nederland, leden - en niet leden van de Fotobond, met maximaal 10 foto’s deelnemen aan de Foto Cup 2020.
Wie wil er nou niet met zijn of haar foto exposeren in het Rietveld paviljoen?

 

Fotobond - In Beeld

De nieuwe 'In Beeld' is uit! Hier staat een linkje naar de online versie van nr. 98, mei 2020.

Fotobond - Landelijk Mentoraat

De uiterste inschrijfdatum van het Landelijk Mentoraat van de Fotobond is uitgesteld naar 8 augustus. Hierdoor stijgt de kans dat de maatregelen omtrent het virus versoepeld of stopgezet zijn. Hier staat de begeleidende brief waarin de data vermeld staan. Invloed van dit uitstel op de periode waarin het mentoraat gegeven wordt is minimaal.