NIEUWS & UITJES

Clubnieuws

 

Oproep

Beste leden,
1.  Willen jullie de A3-passe-partouts die we voor de Hallen-expositie hadden aangeschaft en die per ongeluk met de foto's zijn meegegeven terugbrengen naar de club?
2.  We zijn ook nog op zoek naar leden die mee willen doen aan een mentoraat. We zoeken nog 5 à 6 mensen. Meld je aan bij Sonja en denk mee over het onderwerp.
3.  Tot uiterlijk 17 december kun je een aantal prints voor de bondsfotowedstrijd inleveren. Het liefst op A3 formaat. Dan heeft de commissie nog tijd om ze te bespreken en een keuze te maken.

Heb je nog vragen? Mail deze naar info@fvgvb.nl
Vriendelijke groet, Sonja

Spreker 29 oktober

In de ledensectie staat inmiddels de audio die hoort bij de lezing van Johan Huizing over Het Flitshuis.

1e Prijs - Natuur - Jan ten Have

Fotobond nieuws

De nieuwe In Beeld is uit! Hier staat het pdf van nr. 96, december 2019.

​​

2e Prijs - Natuur - Sonja Brouwer

Overig nieuws

Het nieuwe thema van de NRC Fotowedstrijd van de maand december is 'Mijn Nederland'.

In de Nieuwe Kerk is t/m 2 februari 2020 'De Grote Suriname Tentoonstelling' te zien. Daaraan is een fotowedstrijd gekoppeld. Hier staat info over de fotowedstrijd.

In de Beurs van Berlage loopt t/m 31 januari de expositie 'Intimate Audrey' Hepburn: een bijzondere expositie ter ere van haar 90e geboortedag in Brussel en haar jeugd in Nederland. De expositie belicht het meisje, de vrouw, de moeder. De vrouw achter de legende. Met veel foto's, accessoires, kleding en andere memorabilia.