OVER ONS

Wij zijn een actieve en enthousiaste Amsterdamse fotoclub met een eigen lokaal in de tramremise aan de Amsteldijk. Kom eens kijken, proef de hartelijke sfeer en je voelt je meteen thuis! We leren graag iets met en van elkaar, met als uitgangspunt het maken van zo goed mogelijke foto's.

FVGVB

Deze letters staan oorspronkelijk voor Foto- en Videoclub Gemeentelijk Vervoer Bedrijf Amsterdam. De videotak is niet meer operationeel maar de enthousiaste fotografietak bloeit. Meer weten over onze historie? Kijk dan even hier.

 

Clubavond

Onze gezellige en humoristische clubavond is elke week op dinsdag van 20.00 tot ca. 22.00 uur. Het seizoen loopt van half september t/m half mei.

Fotobond & Afdeling 10

We zijn aangesloten bij de Fotobond, de landelijke koepel van en voor meer dan 300 fotoclubs. De fotobond heeft het land opgedeeld in 16 Afdelingen (regio's). Met nog drie andere fotoclubs (NAFVA, FC Impact en FC Almere) vallen wij onder Afdeling 10 (regio Groot Amsterdam). De bond en onze afdeling organiseren zelf ook allerlei activiteiten en wedstrijden voor de aangesloten clubs, en de bond ook nog voor individuele leden.

 

LID WORDEN?

Heb je misschien interesse in onze club? En wil je eens komen kijken om het niveau te zien en de gemoedelijke sfeer te proeven? Kijk dan even in de Agenda welke avond je interessant lijkt en neem dan contact op met de voorzitter op info@fvgvb.nl. Zo kunnen we je prettig ontvangen.
 Om de kosten hoef je het niet te laten: die zijn € 20,- per jaar. Daar komt nog wel het lidmaatschap van de Fotobond à €22,- per jaar bij.

De FVGVB is in principe een bedrijfsfotoclub, maar staat ook (beperkt) open voor z.g. 'buitenleden'.