VERENIGINGS-NIEUWS

Geactualiseerd op 3 juli 2020

Zomersluiting & Start seizoen 2020-2021

Gedurende de zomervakantie is de fotoclub gesloten, ook de studio's.

 

Rob R. heeft recent vernomen dat de remise voor ons pas vanaf september toegankelijk is. Uiteraard onder voorbehoud van nieuwe inzichten. Onze ruimte wordt ook door de GVB gebruikt voor vergaderingen, dus nu al vreemde mensen toelaten in de remise is hen nog een stap te ver.

 

Even aannemend dat alles goed blijft gaan en dat we na de zomervakantie de draad echt weer kunnen oppakken: we nemen natuurlijk goede voorzorgsmaatregelen. Deurklinken en kranen en alles wat men aanraakt dienen goed schoongemaakt te worden. Een flacon met desinfecterende vloeistof staat klaar bij de ingang. Er wordt nog nagedacht over hoe we de zaal kunnen inrichten op de 1,5 meter. En we ventileren zo goed mogelijk.

 

Op dinsdag 15 september trappen we - vooralsnog - het nieuwe seizoen af met met een korte ALV. De Agenda is inmiddels geplaatst, al is nu nog niet zeker of die volledig gevolgd kan gaan worden.

Bondsfotowedstrijd

Bij de BondsFotoWedstrijd hebben wij bij de in totaal 151 inzendingen een keurige 35e plaats behaald, samen met nog twee andere clubs. John S. heeft zelfs een zilveren sticker gewonnen! Hulde voor de fotografen en de wedstrijdcommissie die dit mooie resultaat voor elkaar gekregen hebben! De foto's staan inmiddels in deze gallery. Hier staan de stickerwinnaars, hier het juryrapport, hier staat de uitslag per club en hier de uitslag per foto. Bovendien staat hier een mooie videosamenvatting van de jurering. Kijk eens welke foto's ze als eerste laten zien!

Clubmentoraat

De bijeenkomsten van het FVGVB-mentoraat zijn opgeschort naar het nieuwe fotoseizoen. De informatiebijeenkomsten hebben geleerd dat we er ook nog wel even zoet mee zullen zijn. Het nieuwe rooster van de bijeenkomsten wordt vastgesteld zodra duidelijk is wanneer samenkomsten weer mogelijk zijn.