VERENIGINGSNIEUWS

geactualiseerd op 1 juni

Zomersluiting - Start seizoen 2020-2021

Gedurende de zomervakantie is de fotoclub gesloten. De remise is voor de leden wegens de coronacrisis nog steeds niet toegankelijk, dus de fotostudio's zijn helaas ook nog niet te gebruiken.

 

Even aannemend dat we na de zomervakantie de draad weer kunnen oppakken: op dinsdag 15 september trappen we het nieuwe seizoen af met met een ALV. Tegen die tijd wordt er meer informatie verstrekt.

Bondsfotowedstrijd

De uitslag van de BondsFotoWedstrijd is bekend. Van de 151 inzendingen hebben wij een 35e plaats behaald, samen met nog twee andere clubs. John S. heeft zelfs een zilveren sticker gewonnen! Hulde voor de fotografen en de wedstrijdcommissie die dit mooie resultaat voor elkaar gekregen hebben! De foto's staan inmiddels in deze gallery. Hier staan de stickerwinnaars, hier het juryrapport, hier staat de uitslag per club en hier de uitslag per foto. Bovendien staat hier een mooie videosamenvatting van de jurering. Kijk eens welke foto's ze als eerste laten zien!

Clubmentoraat

Er is besloten om de bijeenkomsten van het lopende FVGVB-mentoraat op te schorten naar het nieuwe fotoseizoen. De informatiebijeenkomsten hebben geleerd dat we er ook nog wel even zoet mee zullen zijn. Het nieuwe rooster van de bijeenkomsten wordt vastgesteld zodra duidelijk is wanneer samenkomsten weer mogelijk zijn.