VERENIGINGS-NIEUWS

Bijgewerkt op 11 januari 2021

​Het gaat opnieuw niet goed met corona, maar laten we elkaar vooral niet uit het oog verliezen! Gelukkig trekken de online wedstrijden een min of meer vaste groep deelnemers, maar dat mogen er best wat meer worden.

 

Het huidige programma voorziet in een wekelijkse activiteit. En op vrijwel elke clubavond hebben we nu om 20.00 uur een zoommeeting, dus niet alleen na de wedstrijden. Hier staat meer informatie over hoe handig dat werkt. Oók als je geen foto's voor de wedstrijd hebt ingestuurd kun je meestemmen én natuurlijk meezoomen!

Om de onmisbare gezelligheid en (lots)verbondenheid te behouden is het erg leuk als leden onderling foto-uitstapjes en buitenexcursies organiseren. Rob R. is de contactpersoon voor grotere plannen en ideeën.

Fotostudio's

We mogen ook nog steeds niet de studio's in, dus het opknappen en het gebruik ervan moet nog wachten.

Communicatie

Berichtgeving die de hele club betreft (ook over de wedstrijden en de uitslagen) doe ik voortaan alleen per e-mail. Beide WhatsApp groepen blijven wel bestaan voor kleinschaliger communicatie.

Clubmentoraat

De bijeenkomsten van het FVGVB-mentoraat van Louis Visseren zijn tot nader order uitgesteld. Wanneer het mentoraat weer kan worden opgepakt is Louis bereid om de groep zo nodig in tweeën te splitsen.